O Nama

SUČEVIĆ COMPANY

Sučević Company je osnovana kao  mala obiteljska tvrtka 1997. U početku smo se bavili maloprodajom i veleprodajom različitog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od 2001. godine smo uvoznik Jelen piva i ostalih proizvoda Apatinske pivare. U 2017. smo svoju ponudu proširili sa mladim brendom Alpina.

Mi smo tvrtka koja se stalnim ulaganjem u obrazovanje i obuku zaposlenih trudi održati pozitivan trend koji smo stvarali godinama. Naši zaposlenici su naši prijatelji i obitelj. Našim najvećim uspjehom smatramo to što opstajemo  već godinama unatoč velikoj i konstantno rastućoj  konkurenciji na tržištu. Dobitnik smo brojnih priznanja,  među kojima je  i  priznanje Ministarstva poduzetništva i obrta u kategoriji  Najbolji mali i srednji poduzetnik Istočne Hrvatske za razdoblje od 01.01.2009.do 31.12.2013.

Cilj nam je širenje na tržišta ostalih djelova naše zemlje,nastaviti ulagati u tvrtku i u zaposlenike, udovoljiti potrebama naših kupaca i najvjernijih potrošača brendova koje zastupamo.

NAŠE NAGRADE

NAŠI PARNTERI

Naše proizvode možete pronaći i u ostalim maloprodajama na području Vukovarsko srijemske i Osječko baranjske županije.

Jelen pivo logo
Jelen pivo je zaštitni znak Apatinske pivare d.o.o. Apatin, Republika Srbija
Alpina Vukovar
Alpina je zaštitni znak Šped Komerc d.o.o. Novi Sad, Republika Srbija

Scroll to Top