O Nama

SUČEVIĆ COMPANY

Sučević Company je osnovana kao  mala obiteljska tvrtka 1997. U početku smo se bavili maloprodajom i veleprodajom različitog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od 2001. godine smo uvoznik Jelen piva i ostalih proizvoda Apatinske pivare. U 2017. smo svoju ponudu proširili sa mladim brendom Alpina.

Mi smo tvrtka koja se stalnim ulaganjem u obrazovanje i obuku zaposlenih trudi održati pozitivan trend koji smo stvarali godinama. Naši zaposlenici su naši prijatelji i obitelj. Našim najvećim uspjehom smatramo to što opstajemo  već godinama unatoč velikoj i konstantno rastućoj  konkurenciji na tržištu. Dobitnik smo brojnih priznanja,  među kojima je  i  priznanje Ministarstva poduzetništva i obrta u kategoriji  Najbolji mali i srednji poduzetnik Istočne Hrvatske za razdoblje od 01.01.2009.do 31.12.2013.

Cilj nam je širenje na tržišta ostalih djelova naše zemlje,nastaviti ulagati u tvrtku i u zaposlenike, udovoljiti potrebama naših kupaca i najvjernijih potrošača brendova koje zastupamo.

NAŠE NAGRADE


NAŠI PARNTERI

Naše proizvode možete pronaći i u ostalim maloprodajama na području Vukovarsko srijemske i Osječko baranjske županije.


Jelen pivo je zaštitni znak Apatinske pivare d.o.o. Apatin, Republika Srbija
Alpina je zaštitni znak Šped Komerc d.o.o. Novi Sad, Republika Srbija